Biennalprogram 2018

Filtrerat på: Engelska

Föreställningsbild, Collaborative Theatre, bibu, 2018

Collaborative Theatre & Participation as Citizen Voice Amplifiers for Social Transformation

Seminarium

Seminariet hålls på engelska av Nabeel Petersen. Nabeel’s presentation will focus on his journey to explore theatre and other performance methods that are more sensitive and relevant to local communities, in direct collaboration and partnership with community members.

Lyssna

Engelska

Clowns

Cx4: Clowns, Common misunderstandings, Colonialism and Children

Seminarium

Möt de internationella clownerna, skådespelarna, regissörerna och lärarna Rupesh Tillu (Indien) och Nalle Laanela (Sverige) för en föreläsning och ett samtal om världen och clownernas värld.

Lyssna

Engelska

Bibu

Fika with bibu

Seminarium

Fika med Bibu är en mötesplats för utbyte, reflexion och samtal mellan de utländska gäster och svenska utövare. Över en fika pratar vi om festivalens föreställningar, om trender och tendenser och annat som berör scenkonst för barn och unga.

Mingel

Engelska

Föreställningsbild, Blaue Frau, bibu 2018

HOW you create determines WHAT you create

Workshop

Workshop med finlandssvenska Blaue Frau. Workshopen vänder sig till: Skådespelare, dansare, regissörer, koreografer, dramatiker, dramaturger.

Prova på

Engelska

Party and cake foto: Julius Matuschik

Konferenz der wesentlichen Dinge

Föreställning

Juryns val internationellt

"Konferenz der wesentlichen Dinge" (Konferens om de väsentliga sakerna) från den tyska gruppen Pulk Fiktion, är en interaktiv föreställning för alla åldrar. Föreställningen genomförs på engelska.

Teater

Engelska

Kelly Hunter

Workshop med Kelly Hunter – Shakespeare’s Heartbeat – om att skapa scenkonst för och med barn och unga med autism

Workshop

Workshopen hålls på engelska av Kelly Hunter och hennes assistent Finlay Cormack. Den riktar sig främst till skådespelare och regissörer – men också till andra som önskar lära sig mer om att skapa scenkonst för barn och unga med diagnoser inom autismsspektrum.

Engelska