Gå till huvudinnehållet

Mer om Early Bird passet!

Nu släpper vi våra Early Bird pass till Sveriges viktigaste mötesplats för scenkonst för barn och unga!

Coronapandemin gjorde att vi fick ställa in Bibu 2020. Redan då bestämdes det att vi skulle komma tillbaka och sedan dess har vi arbetat med att göra en omsorgsfull och innehållsrik festival med återstart i fokus.

Vi arbetar för att vi i maj nästa år ska kunna ses på plats i Helsingborg och vi vet att ni, våra samarbetsparter och våra besökare, ser fram emot detta lika mycket som vad vi gör. Självklart med smittsäkrade spelplatser och med ett gediget och inspirerande program.

- Eftersom vi löpande släpper nyheter om festivalen känns det också viktigt att kunna skapa möjlighet för att kunna boka sina platser tidigt. Vi är första mötesplatsen för branschen på två år som genomförs och vi vet att det finns ett stort behov av att mötas, säger Niklas Borefors, VD för Bibu. Därför ger vi er redan nu möjlighet att säkra ert pass och kunna välja programpunkter innan vi sedan släpper upp hela programmet till allmänheten längre fram i vår.

Under sex dagar upplever du inspirerande föreställningar från hela världen och seminarier och workshops inom aktuella ämnen. Genom ASSITEJ kommer våra internationella utbyten såsom Next Generation och Young Swedstage. Och inte minst arrangeras ASSITEJ Artistic Gathering under Bibu.

Bibuveckan avslutas med fest som sig bör, nytt för 2022 är att festen blir ett glittrigt avslutningsmingel som ingår i passet istället för en traditionell middag.

- Vi ser fram emot att kunna mötas igen och uppleva den viktiga scenkonsten tillsammans, säger Måns Lagerlöf, ordförande i styrelsen för Bibu. Det öppnar upp för nya möjligheter för vår bransch som är så efterlängtat efter drygt två år utan att kunna ses live.

Publicerad: 2021-11-25