Gå till huvudinnehållet

Bibu och ASSITEJ Artistic Gathering 17-22 maj 2022

Leave no one behind 17-22 may 2022

Den 17-22 maj 2022 bjuder Bibu tillsammans med ASSITEJ Artistic Gathering in till en sex dagar lång festival med svenska och internationella teater-, dans och cirkusföreställningar för barn och unga tillsammans med ett brett utbud av seminarier, debatter, workshops och andra scenkonstrelaterade överraskningar.

"Det är med stor stolthet vi välkomnar alla som brinner för scenkonsten för barn och unga till festival i Helsingborg i maj 2022", säger Måns Lagerlöf, ordförande för Bibu. "Festivalen erbjuder alla deltagare möjlighet att mötas, samtala, uppleva, nätverka och hänföras av av scenkonst. Det blir en scenkonstfestival extra allt då vi dessutom har äran att arrangera ASSITEJ Artistic Gathering under Bibu 2022."

"Det blir med största sannolikhet den första scenkonstfestivalen på nästan två år som kommer genomföras live i sin helhet med digitala inslag", säger Bibus VD och verksamhetsledare Niklas Borefors. "Det är med den ingången som vi planerar vår festival 2022, men självklart är vi samtidigt ödmjuka inför då rådande pandemiläge i Sverige och resten av världen och har både två och fler alternativa scenarion att styra om till om det skulle vara nödvändigt".

Under hösten 2021 kommer det löpande komma mer information kring utvalda produktioner, intressanta seminarier, överenskomna samarbeten och annat intressant!

Publicerad: 2021-03-19