Hoppa till huvudinnehåll

Seminarierådet bibu 2018

Seminarieråd bibu 2018

Bibus pinfärska seminarieråd kommer att arbeta med att ta fram struktur och bevaka aktuella strömningar inför seminarieprogrammet som kommer att erbjudas under bibu 2018.

Seminarierådet består av Bibu AB:s ordförande Lisbeth Morin, Bibu AB:s tf VD Emma El-Hallah, Eva Gustafsson, Mario Castro Sepulveda och Kristina Ros

Lisbeth Morin kan läsas om här och Emma El-Hallah kan läsas om här.

 

Eva Gustafsson

Jag arbetar med likabehandling, barn och bibliotek i det normkreativa metodutvecklingsprojektet Brytiga Böcker. Från och med hösten kommer jag bland annat att vikariera som barnkulturkonsulent i Umeå Kommun. Har en bakgrund inom scenkonsten som barnteaterproducent, verksamhetsledare i Teatercentrum Norra regionen, utredare i ESF-projekt Kulturkraft Nord samt som ideellt engagerad i Wisp och medlem i Kulturrådets referensgrupp för fri scenkonst.

 

Mario Castro Sepulveda

Jag är verksam som kommunikatör och turnéläggare på Teater 23 i Malmö. Jag har tidigare arbetat för bland annat Banditteatern, Dramalabbet och Odysséteatern. Jag har även medverkat i Scenkonstbiennalens seminarieråd samt suttit i juryn för Scenkonstgalan 2016. Utöver min tjänst på Teater 23 har jag ett antal styrelseuppdrag inom Malmös kulturliv.

 

Kristina Ros

Jag har arbetat som dramaturg hela mitt yrkesliv och är sedan lång tid knuten till Masthuggsteatern i Göteborg, där jag arbetar med repertoar och planering i långa och korta bågar, är föreställningsdramaturg och ibland skriver. Det händer att jag gör insatser på andra teatrar.

Sedan 2006 är jag också verksam i Barnteaterakademins styrgrupp och sedan 2013 axlar jag projektledarrollen. Större projekt som jag här har arbetat med är antologin Samtal om devising (redaktör), och projektledning av Interplay Europe 2016 (i samarbete med ASSITEJ Sverige).